Tänään 16.2. Venemessuilla tapahtuu!

Tänään Venemessuilla tapahtuu klo 15

Lauri Ilomäki esittelee messuyleisölle uudistuvan Helsinki Tallinna Race 2019  – avomerikilpailun, joka kisataan 16. – 17.elokuuta. Edellisten vuosien tapaan kisatapahtuma alkaa torstaina Kauppatorin kisasataman täyttyessä kilpailijoista. Ruotsista on otettu mallia kaupunkitapahtumasta, joka mahdollistaa suurelle yleisölle tutustua purjehtimiseen Helsingin kisasatamassa.

Veneparaati ja lähdöt ovat perjantainaHernesaaresta yleisön seurattavissa. Lähdöt ovat kaikille nähtävillä  – pois piilosta saarten takaa. Kisareittejä ja kilpailun etenemistä voi seurata livenä näiltä HTRn nettisivuilta GPS-seurannan avulla.

Tallinnan pään tapahtumaa kehitetään tänäkin vuonna. Kisaorganisaatio ottaa mielellään ideoita, mitä maalisatamassa olisi hyvä huomioida.

Mitä uutta vuonna 2019?

Isoin uudistus on siirtyminen uuteen satamaan Tallinnassa. Haven Kakumäe on uusi kumppanimme. Satamassa on loistavat fasiliteetit, mitä tulee veneisiin ja itse kisaajiin.

Paperittomuus etenee. Kisajulkaisu tullaan julkaisemaan sähköisenä.

Sääntöuudistuksia pohditaan. Uudistuksissa kuunnellaan kisailijoita ja toivotaan ajatuksia, miten HTR voidaan kehittää merkittävänä avomerikilpailuna. Uuden sataman myötä reitin loppuosa vaihtuu.

Helsingin satamaan hankitaan lisäpaikkoja yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. Tavoitteena on saada helsinkiläisille merellinen lähtölaukaus viikonlopun viettoon.

Naispurjehtijat rakentaa kisaa yhdessä Kopun kanssa. Mukaan on saatu uusia vetäjiä ja enemmän vapaaehtoisia tekijöitä sekä erityisesti uusia ajatuksia että osaamista. Markkinointi ja tiedotus uudistuu, kun on enemmän porukkaa mukana.

Ja parasta, että Kakumäessä tulee olemaan parhaat saunat ja bileet ikinä oli sää mitä tahansa!

Heitä meille ideasi osoitteeseen: heltal@koivusaarenpursiseura.fitai someen:

https://www.facebook.com/helsinkitallinnarace/

https://www.instagram.com/helsinkitallinnarace/

#helsinkitallinnarace