Ilmoittautumisohjeet 2020

HTR:ään ilmoittautuminen tapahtuu SPV:n ylläpitämässä Manage2Sail-järjestelmässä. llmoittautuminen aukeaa heti, kun siirto uuteen järjestelmään on saatu valmiiksi. M2S-järjestelmästä löydät kaikki ohjeet ja tulokset kilpailua koskien koko kilpailuprosessin ajan.

M2S-järjestelmään luodaan oma profiili. Profiili on venekohtainen ja tiedot ovat käyttäjän hallinnoimia. Kun ilmoittaudut ensimmäiseen kilpailuusi Manage2Sailin kautta, luo itsellesi tili (Luo tili -nappia). Tämä tarvitsee tehdä kerran. Sen jälkeen käytät samaa profiilia aina, kun ilmoittaudut minkä tahansa Manage2Sailia käyttävän seuran kilpailuun. Mikäli haluat muuttaa tai jatkaa aiempaa ilmoittautumistasi, voit kirjautua järjestelmään osoitteessa portal.manage2sail.com ja valitsemalla kilpailu tulevista tapahtumistasi. Ilmoittautumista voi muuttaa kipparikokoukseen 13.8. asti.

Profiiliin tulee täyttää kaikki tiedot, joita kilpailuun ilmoittautumisessa vaaditaan. Järjestelmä vaatii sähköpostiosoitteen varmistamista klikkaamalla antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetyssä viestissä olevaa linkkiä. Mikäli sinulla on jo profiili, kirjaudu sisään käyttäen aiemmin antamaasi sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Jos profiilistasi puuttuu joku vaadittu tieto, sinun on täydennettävä sitä ennen kuin voit edetä.

Kilpailun osallistumismaksu hoidetaan Manage2Sailin kautta. Ensimmäinen asia on oikean maksuluokan valinta, jos kilpailussa on useampia maksuluokkia. Maksuliikenteen hoitaa Mollie- maksunvälityspalvelu. Voit valita käyttöösi kolme maksutapaa: luottokortti, tilisiirto (SEPA) ja Apple Pay. Luottokorttimaksut ja Apple Pay -maksut kirjautuvat järjestelmään heti. Tilisiirtojen osalta tiedoksi: tilinumero on hollantilainen ja maksun saaja on Mollie B.V. Maksut välittyvät organisaatiolle vain viitenumeron perusteella, joten sen antaminen on pakollista. Viitenumero on eurooppalainen RF-alkuinen viitenumero, joka on myös pakollinen. Viitenumeron voi laittaa myös viestikenttään. Tilisiirron tuleminen perille kestää kolme pankkipäivää, joten maksa lasku ajoissa. Mikäli maksu jää viime hetkeen, organisaatio on oikeutettu pyytämään tositetta ilmoittautumismaksusta. Maksu on onnistunut, kun järjestelmä palauttaa sinut takaisin Manage2Sail -sivulle. Vie siis maksuprosessi loppuun asti. Huom! Business-luokkaan ilmoittautuvat laskutetaan erikseen. Muista laittaa yrityksen yhteystiedot vapaaseen kenttään ilmoittautumisjärjestelmässä.

Veneen tiedoista on annettava veneen purjenumero maatunnuksineen, nimi, seura (voi olla eri kuin kipparin seura) ja maa. Viestikenttään on täytettävä veneen syväys, leveys, vesilinjan pituus sekä muut tarvittavat lisätiedot satamajärjestelyitä varten.

Jokainen ilmoittautuja on itse velvoitettu syöttämään FinRating-tasoituslukunsa järjestelmään. Kilpailussa käytetään  Avomeripurjehtijoiden ylläpitämää FinRating-järjestelmää. Jos veneesi on ns. taulukkovene, luku löytyy Avomeripurjehtijoiden sivuilta: http://avomeripurjehtijat.org/tasoituspurjehdus. Manage2Sailissa FinRating-luku syötetään kohtaan TCF (time correction factor). ORC-tasoituksen tapauksessa tiedot haetaan purjenumeron perusteella automaattisesti kansainvälisestä tietokannasta. Kummassakin tapauksessa anna lisäksi veneen tyyppi.

Ilmoittautumisen yhteydessä voi tilata HTR-tuotteita: kangaskassi ja pipo HTR-logolla. Jokainen vene saa oman kisan materiaalit sisältävän kangaskassin kipparikokouksessa. Tilaathan kassin vain, jos haluat itsellesi toisen tai jopa kolmannen kassin. Kassi on mainio, ekologinen lahjaidea muuten!

Lisätietoja ilmoittautumisesta heltal(at)koivusaarenpursiseura.fi

Kutsujulkaisu 2020