Uudistuksia ja muita kuulumisia

Kisajärjestelyt etenevät tällä hetkellä vauhdilla, kun kipparikokoukseen on kuukausi aikaa. Kisaorganisaatio ja yhteistyökumppanit käyvät jatkuvaa vuoropuhelua siitä, että kaikilla kilpailuun tai sen toteuttamiseen osallistuvilla ihmisillä on turvallista tulla mukaan yhteen tärkeimmistä purjehduskilpailuista Suomenlahdella tänä kesänä. Sivustolle on rakennettu erillinen sivu, jossa kerromme koronasta ja sen vaikutuksista kisaan. Organisaatiolla on muutama eri suunnitelma, jolla varmistamme, että saamme veneet kisaradalle. Kisa on tärkein!

Business-veneiden osalta uutta on Helsinki Marinan yhteistyö. Marina tarjoaa erilaisia palveluja, joiden avulla tapahtuman taso jälleen nousee. Myös business-luokalla on oma sivu kisan palveluista ja luokan merkityksestä kisan yhdelle tärkeimmistä arvoista: hyväntekeväisyydelle. 

Racing-luokka kokoaa tänä vuonna yhteen edellisten vuosien pitkän radan veneet, jotka haluavat kilpailla kovaa. Luokkaa varten tarvitset joko FinRating- tai ORC-todistuksen. Nyt ihmeessä kokeilemaan kilpailemista uudella tasolla pitkän radan porukan kanssa, kun FinRating avaa mahdollisuudet uusille veneille.

Tänään jälleen organisaatio on kokoontunut uuden ilmoittautumisjärjestelmän osalta. Kilpailun tuloslaskentaa kehitetään viiden hengen tiimin kanssa. Manage2sail on ensimmäisen kerran kovassa käytössä näin mittavasti. HTR Suomen isoimpana avomerikilpailuna testaa miten järjestelmä toimii. Lisäksi haastetta tuo uusi FinRating-tasoitusjärjestelmä. Olemme aktiivisesti yhteydessä Avomeripurjehtijoihin sekä SPV:n kanssa järjestelmän osalta. Osaamista riittää varmistamaan, että kisa viedään taidolla läpi palkintojenjakoon saakka. Kipparit, muistathan laittaa veneen tyypin ja tasoitusluvun ilmoittautumistietoihin! Siten autat osaltasi, että homma sujuu ilman ylimääräisiä murheita.

Enää kuukausi, joten muista ilmoittautua!