Ilmoittaudu, älä epäröi!

HTR:n ilmoittautuminen on hektisimmillään. Lauantaina 1.8. ehtii ilmoittautua halvemmalla hinnalla ja mukaan ehtii vielä 7.8.!

Korona on vaikuttanut koko vuoteen jokaisen kohdalla, niin myös HTR:n järjestämiseen. Organisaatio pitää purjehtijoiden terveyttä ja turvallisuutta koko ajan mielessä. Turvallisimmillaan se tarkoittaa sitä, että kaikki sosiaaliset kohtaamiset järjestetään sähköisesti ja itse kisa vedetään siten, että purjehtija kohtaa vain miehistönsä. Tässä vaiheessa kisajärjestelyt etenevät perinteisesti varmistaen, että jokaisella on mahdollisuus huolehtia koronan tuomista ohjeista arkeemme.

Purjehdusohje julkaistaan pian HTR:n sivuilla, virallisella ilmoitustaululla ja lisäksi niistä tiedotetaan sosiaalisessa mediassa kaikille. Tässä vaiheessa kilpailukutsuun ei ole tehty muutoksia sen julkaisemisen jälkeen. Venekunnat, jotka eivät voi tuoda venettä Katajanokalle Helsinki Marinaan ennen starttia voivat ilmoittaa tästä ilmoittautumisen yhteydessä tai sen jälkeen. Tämä ei ole este kilpailuun osallistumiselle.

Tule ihmeessä mukaan tekemään uutta purjehduskulttuuria Helsinkiin, kun startit siirtyvät lähemmäksi kaupunkia!