Ajankohtaista HTR2020 (päivitetty 14.8. klo 14.30)

Kilpailutoimisto aukesi torstaina 13.8. klo 16. Katajanokan kilpailutoimisto on auki perjantaina 9-17, ja tarvittaessa toimiston väki vastaa sähköpostiin. Huom! Perjantaina trackerien ja kisamateriaalin jako 9-12. 

Kilpailua voi seurata tästä linkistä.

Helsinki Marinaan saavutaan  viimeistään perjantaina klo 12. Lähtöjen turvallisuuden takia ole ajoissa Katajanokalla! Torstai-perjantai välinen yö kuuluu kilpailun hintaan ja sataman palvelut ovat käytössä ilmaiseksi. Saavuttaessa satamaan veneet ohjataan saapumisjärjestyksessä omille paikoilleen. Suosittelemme pitämään VHF- kanavan 68 auki saavuttaessa, jotta kuulette sataman radioliikenteen (sataman puhelin saattaa ruuhkautua). Lisätiedot: sailorscafehelsinki@gmail.com tai 050 544 8008
 
Muistathan laivojen aikataulut:
Mariella tulo 15:15
Gabriella lähtö 15:30
Mariella lähtö 16:30
XPRS tulo 19:30
XPRS lähtö 20:30
 
Haven Kakumäestä voi tänä vuonna tilata aamiaiset veneeseen.  Tilatut ateriat toimitetaan suoraan venelle, mukava ja nopea vaihtoehto. Sopivat myös gluteiinittomalle ja laktoosittomalle ruokavaliolle. Ateriat toimitetaan veneeseesi, muista lisätä tilaukseen veneesi nimi. Muistathan, että eri päivinä on eri tilauslinkit. Ruoat ovat samat, joten kannattaa tilata eri päiville eri ateriat. Helpointa on tehdä tilaukset per vene.

Tilauslinkki 15.08.2020 aterioille: https://bit.ly/2PjABkX
Tilauslinkki 16.08.2020 aterioille:  https://bit.ly/3gjJRS1 .

Ota kaikista asioista rohkeasti yhteyttä heltal@koivusaarenpursiseura.fi.