HTR 2020 veneet saapuneet Kakumäkeen

Itse kisa on kilpailtu ja tällä hetkellä lasketaan tuloksia. Alustavat tulokset ovat jo Manage2sail-järjestelmässä. Tulokset julkaistaan omilla sivuillamme niiden valmistuttua. 

Kisayönä tuulta oli lounaasta etelään eli tiukasta nousutuulesta vastaiseen. Ajoittain tuuli putosi alle kolmeen metriin sekunnissa, mutta pääasiassa oli leppoisa tuuli 4-6 m/s, joka vei kilpailijoita mukavasti kohti maalia. Keulagasteilla saattoi olla ajoittain kaipuuta myötätuulellekin. Ensimmäiset veneet saapuivat perjantaina 20.30 maaliin. Ensimmäisenä linjan ylitti Ari Huusela Imoca Stark -veneellään. Viimeinenkin vene saapui noin yhdeksään aikaan Tallinnaan. Palkintojenjako on klo 20, sosiaalisesta mediasta pääset tunnelmaan mukaan myöhemmin.

Tänään HTR tekee historiaa, kun Kakumäessä vietetään HTR-häitä. Johanna ja Niku tapasivat toisensa 2016 HTR:ssä ja vihkiminen tapahtui perjantaina ennen starttia. Juhlalle on aihetta tänään lauantaina. HTR onnittelee!