Tallinna Helsinki -paluukilpailu 2020 NOR


Lähtö tapahtuu yhteislähtönä klo 10:00 Haven kakumäen edustalta niin, että lähtölinjan muodostavat Haven kakumäen aallonmurtajan kärki (59° 27.097′ N  24° 36.508′ E) ja siitä noin 0,3 mailia koillisessa sijaitseva ribi ja ribissä kiinni oleva poiju. Lähtölinja on avoin, erillistä lähtöviestiä ei anneta, vaan veneet lähtevät kilpailuun omatoimisesti kellon ja keulamiehen avustuksella.

Maali sijaitsee Helsingin Kasuunilla (59° 56.943′ N  24° 55.579′ E). Maalilinjan muodostavat Helsingin Kasuuni ja siitä 0,5 mailia suoraan itään vedetty kuvitteellinen linja, joka kulkee Helsingin Kasuunin leveyspiirin (59° 56.943′ N) mukaisesti. Helsingin kasuuni jätetään kulkusuunnassa vasemmalle.

Maaliintulo todennetaan valokuvalla, joka toimitetaan osoitteeseen heltal@kopu.fi tai jaetaan Facebookissa tai Instagramissa @helsinnkitallinnarace ja #havenkakumaehelsinki -tägillä. Kuvaan tai kuvaukseen tulee liittää purjehdittu aika.

Helsinki Tallinna Race julkaisee gallerian maaliin tulleista veneistä. Tulokset lasketaan FinRating aikaa-ajalle -menetelmällä, kilpailuluokat muodostuvat Helsinki Tallinna Race -kilpailun FinRating -luokkien mukaisesti. Palkintona koko kilpailun voittajalle on 6 kpl HTR @superyellow -pipoja. Luokkien voittajat saavat ihailevia katseita, mainetta ja kunniaa, sekä ylisanoja Helsinki Tallinna Race -kanavilla. Tulokset luvataan laskea ja julkaista viikon 34 aikana.

Hyvät merimiestavat ja meriteiden säännöt pätevät!

Noora Westerlund
kilpailupäällikkö