HTR2020 kiittää!

Paljon kiitoksia kilpailijoille, yhteistyökumppaneille ja vapaaehtoisillemme, jotka ovat saaneet jälleen kasaan tämän vuoden kilpailun. Mukaan ilmoittautui 175 venettä. Haven Kakumäkeen saapui 164 venettä.

Erityisen onnistuneen kilpailusta teki koronan värittämä vuosi. Panostus haluttiin tehdä uhkista huolimatta ja varmistaa, että edelleen purjehdus on tärkeintä. Vuotta 2021 kohti on hieno jatkaa! Onhan kalenterissasi jo HTR2021 päivämäärät 20.-22.8.2021.

Lopulliset tulokset löytyvät Tulokset-sivulta. Tänään on julkaistu myös paluukilpailun tulokset

HTR:n vahvuus on hyväntekeväisyys. Tänä vuonna lahjoitimme Tallinnan Tondi Pohikoolille 6000 euroa erityistä tukea tarvitseville lapsille sekä John Nurmisen säätiölle 570 euroa Itämeren hyväksi tehtävään työhön. Tästä erityiskiitos kaikille! 

Tondi Pohikoolin rehtori Sirli Väinsar välitti lämpimät kiitokset HTR:n johdon kautta kilpailijoille.

Venemessuilla nähdään!