HTR 2022 lähestyy

Skattan Marina Bay toimii jälleen HTR:n lähtösatamana. Torstaina 11.8. kisatoimisto aukeaa klo 15. Illan aikana järjestetään kipparikokous sekä jaetaan trackerit. Business-veneille järjestetään paikat lähelle satamatoimistoa. Mikäli haluat varata paikan satamasta ennen torstai-iltapäivää, ota yhteyttä suoraan satamaan.

Perjantaina on starttipäivä, jolloin laitetaan HTR:n 30. startit liikkeelle. HTR-porukka löytyy klo 11 Skattalta ja on paikalla aina viimeiseen starttiin saakka.

Yö vietetään kisaradalla ja Haven Kakumäessä maali on valmiina heti Business-luokan starttien mukaan. Kakumäen paikkajako julkaistaan viimeistään perjantaina 12.8. HTR-verkkosivuilla. Lauantaina vietetään aikaa kimpassa Tallinnassa. Muistathan varata itse pöydän Puri Restoranista, jos haluat mennä miehistöllä hienommin syömään.  Satamasta löytyy ravintola saapuvia kilpailijoita varten. Sieltä saa aamiaista ja välipalaa yön jälkeen. Iltaa vietetään palkintojenjaon jälkeen satama-alueella kimpassa.

Sunnuntaina laitetaan jo perinteeksi muodostunut paluukilpailu liikkeelle klo 10. Kaikki kilpailuviikonlopun aikataulut löytyvät kilpailukutsusta.

Tervetuloa kisaan 2022!