HTR 30 -juhlavuosituotteet

Tilaa nyt itsellesi tai miehistöllesi HTR-tuotteet!

Juhlavuoden kunniaksi valittavana on laadukas super.natural merinovilla t-paita tai SIGG alumiinipullo. Arvojemme mukaisesti kunnioitamme merten lisäksi myös maapalloa ja sanomme ei turhille kisapaidoille ja krääsälle, sen sijaan valitsimme vastuullisesti valmistetut, laadukkaat ja kestävät tuotteet, joista saa nauttia pitkään!

Helsinki Tallinna Race juhlavuosituotteet on toteutettu yhteistyössä Bonge Comnpany:n kanssa. Venekuntien on mahdollista tilata kahta erilaista, laadukasta ja kestävää tuotetta ennakkoon.

HTR 30 -juhlavuosipaita

Tummansininen super.natural Base Tee -paita on saatavilla naisten- ja miesten mallisena. Laadukas merinovillapaita sopii käytettyäväksi aluspaitana ja rennon tyylikkäänä t-paitana.

Super.natural -tuotteiden innovatiivinen merinovillan ja keinokuitujen yhdistelmä ei petä – kestävä, antibakteerinen materiaali hengittää, tasaa lämpötilaeroja, siirtää kosteutta tehokkaasti ja pysyy pitkään raikkaana harvemmillakin pesuväleillä. Paidasta on myös helppo pitää huolta – sen voi konepestä 40 asteessa ja jopa rumpukuivata.

Kaikki super.natural vaatteissa käytettävä merinovilla on tuotettu vastuullisesti eikä käytössä ole esim. mulesing-villaa. super.natural on mukana Bluesign ohjelmassa varmistaakseen vaatteidensa kestävän ja vastuullisen tuotantoprosessin.

 

Super.natural Base tee 64,90 €

Miesten tumman sininen merinovillapaita, saatavilla koot S-XXL.
HUOM! Painatus selässä. Lisätietoja t-paidasta valmistajan sivuilla.
Materiaali: 50% Villa (Merino) – 50% Polyesteri
Hinta: 64,90 €

Super.natural W Base tee 64,90 €

Naisten tumman sininen Slim Fit paita, saatavilla koot XS-XL.
HUOM! Painatus rinnassa.
Lisätietoja t-paidasta valmistajan sivuilla.
Materiaali: 50% Villa (Merino) – 50% Polyesteri
Hinta: 64,90 €

SIGG traveller 0,6 L juomapullo

Tyylikkäs sininen, klassinen, korkealaatuinen, kierrätettävä alumiinipullo HRT-painatuksella.

Alumiininen pullo on erittäin kestävä ja kevyttäysin vuotamaton jopa hiilihapollisilla juomilla ja ylösalaisin käännettynä. Pullossa ei ole mitään haitallisia aineita, kuten BPA:ta, EA:ta tai ftalaatteja. Elastinen ja monikerroksinen sisäpinta EcoCare® kestää kovaakin rasitusta ja taipuu kolhujen mukana. Pullon sisäpinta on täysin maku- ja hajuneutraali. Voit laittaa pulloon mehuja, maitotuotteita tai sitrustuotteita, pesun jälkeen näistä ei jää mitään hajua, eikä makuja ja vesi maistuu aina niin raikkaalta kuin sen kuuluukin.

24,90 €/kpl

Kaikki tuotteet tilataan ja maksetaan etukäteen, jotta emme valmistuta liikaa, maksuohjeet löytyvät tilauslomakkeelta!

Tuotteiden ennakkotilaus on päättynyt. Rajoitettu erä tuotteita on saatavilla HTR kilpailutoimistosta Katajanokalta ja Haven Kakumäestä.

Super.natural tarjoaa HTR-kisaajilla koko tuotevalikoiman -20 % alennuksella 31.8. asti! Käytä kassalla koodia HTR23!