Varmista mittaluku ajoissa!

Veneelle varmistetaan kilpailukelpoisuus oikealla mittaluvulla. Yksi vaihtoehto on varmistaa, että vene löytyy Avomeripurjehtijat ry:n ylläpitämästä taulukosta. Taulukossa on yleisimmät suomalaisissa purjehduskilpailuissa käytettävät venetyypit.

Toinen vaihtoehto on hankkia veneelle yksilöllinen FinRating- tai ORC-todistus, josta ilmenee kilpailussa käytettävä mittaluku. Avomeripurjehtijat on hinnoitellut yksilölliset mittakirjatilaukset siten, että mittakirja kannattaa tilata ajoissa normaalilla hinnalla, viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailun aikarajaa. Pikatoimitus on arvokkaampi.

Voit toimittaa tämän vuoden mittaluvun HTR kilpailulautakunnalle viimeistään 14.8.2023 klo 23.59. Mikäli veneelle toimitetaan tämän aikarajan jälkeen mittaluku, voi vene kilpailla, mutta se jää tuloslaskennan ulkopuolelle.

Hanki mittakirja siis ajoissa!

Tämä linkki vie Avomeripurjehtijoiden sivuille, jossa on ohjeet mittakirjan tilaamiseksi.