Kilpailukelpoisuus ja veneen tiedot

Muista, että viimeistään 14.8. klo 23.59 pitää organisaatiolla olla mittaluku ja muut veneen tiedot käytettävissä. Mittaluvun todistukseksi kelpaa Avomeripurjehtijoiden taulukko, FinRating-todistus tai ORC-todistus, joka on tältä vuodelta 2023. Vielä ehdit hankkia itsellesi luvun, joten on pian yhteyttä Avomeripurjehtijoihin, jos pätevää mittalukua ei vielä ole!

Miehistöluetteloa voi päivittää vielä 14.8. jälkeen. Laita miehistön muutoksista tieto osoitteeseen heltal@kopu.fi. Emme välttämättä vastaa viesteihin, koska kiireet lisääntyvät kohti kilpailua. Voit luottaa, että viesti on tullut perille.

Remember that no later than August 14th at 11:59 p.m. the organization must have the rate and other boat information available. As proof of the rate, the Finnish Offshore Sailing Association ratetable, FinRating certificate or ORC certificate, which is from this year 2023, is valid. You still have time to get yourself a rate, so contact the Finnish Offshore Sailing Association or your local club soon if you don’t have a valid rate number yet!

The crew list can still be updated on August 14th after. Send information about crew changes to heltal@kopu.fi. We may not respond to messages because the rush is increasing towards the race. You can trust that the message has arrived.