Onnea kilpailuun!

Kilpailuorganisaatio toivottaa kaikille kilpailijoille onnea kilpailuun ja turvallista matkaa Suomenlahden yli. Materiaalit löytyvät näiltä verkkosivuilta omien otsikoiden alta sekä manage2sailista. Kilpailua voi seurata maista, joten jaathan linkkiä kilpailua seuraaville. Sähköpostimme heltal@kopu.fi vastaa enää kriittisiin kysymyksiin, koska organisaatio on kiinni itse kilpailussa. Ota yhteyttä kilpailusatamien toimistoihin tarvittaessa.

Nähdään Tallinnassa!

The race organization wishes all competitors good luck in the competition and a safe trip across the Gulf of Finland. The materials can be found on these websites under their own headings and on manage2sail. The race can be followed from ashore, so please share the link with those who follow the race. Our e-mail heltal@kopu.fi answers only critical questions, because the organization is engaged in the race itself. Contact the offices of the race marinas if necessary.

See you in Tallinn!