Ajankohtaista

Ajankohtaista

Vuoden 2019 päivämäärät päätetty!

Helsinki-Tallinna Race 2019 järjestetään 15.-18.8. 2019.  Viime vuoden hyväksi havaitulla aikataululla jatketaan: kipparikokous torstaina, startit perjantaina klo 16 alkaen ja juhlat Piritassa lauantaina illalla. Kutsujulkaisua laaditaan heti joulutauon jälkeen!

HTR:ssä entistä paremmat palvelut! Ilmoittautuminen nyt kuumimmillaan.

Kilpailun ilmoittautuminen käy nyt kuumimmillaan. Perjantai 3.8. on viimeinen päivä ilmoittautua normaalihinnalla!

Kaikki veneet ovat tänä vuonna reaaliaikaisessa seurannassa ja tulospalvelu toimii läpi yön!

Yritysveneiden lähtö on aikaistettu klo 16:een ja niiden miehistöt pääsevät saunomaan uuteen business loungeen.

Piritassa ravintoloitsijakumppanimme vaihtuu ja uusi ruokalista näyttää todella houkuttelevalta. Yöllisen maalintulon jälkeen voi täyttää vatsan kalakeitolla ja lauantaina on tarjolla vaikka ostereita!

Tervetuloa nauttimaan jännittävästä kilpailusta ja hyvästä seurasta!

Tietoa ilmoittautumisesta ja tärkeät päivämäärät

Veneen ilmoittauminen kilpailuun tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake, joka löytyy klikkaamalla linkkiä tai HTR-sivuston etusivulta, sekä maksamalla ilmoittautumismaksu. Yksityisveneen ilmoittautumismaksu pitää maksaa  14 päivässä eli Paytrail-linkin voimassaoloaikana. Ilmoittautumisen jälkeen vene tietoineen julkaistaan osallistujaluettelossa.

Ilmoittautuminen on suoritettava 3.8.2018 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen korotetulla maksulla on mahdollista 10.8.2018 asti.

Veneen voi ilmoittaa kilpailuun myös yritysveneenä, jolloin veneen edustama yhteisö tai tuote näkyy tulosluettelossa ja veneelle on tarjolla lisäpalveluja satamissa. Yritysvene voi ilmoittautua mihin tahansa luokkaan.

Ilmoittautuessa on toivottavaa, että kipparin lisäksi ilmoitetaan kaksi miehistön jäsentä syntymäaikoineen. Ilmoittautumistietojen täydennykset ja muutokset on kuitenkin toimitettava viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä kisaorganisaatiolle tiedoksi sähköpostilla osoitteeseen heltal(at)koivusaarenpursiseura.fi.

Osallistumisen peruminen tapahtuu ottamalla yhteyttä kisaorganisaatioon sähköpostilla osoitteeseen heltal(at)koivusaarenpursiseura.fi. Ilmoittautumismaksu palautetaan, mikäli peruutus tehdään viimeistään 20.7.2018. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 3.8.2018, ilmoittautumismaksu palautetaan 20 eurolla vähennettynä. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 10.8.2018, ilmoittautumismaksusta palautetaan puolet. Tämän jälkeen peruuttaneille ilmoittautumismaksua ei palauteta.

Kisasovellus on vielä kauttaaltaan englanninkielinen. Ilmoittautumismaksut ja muut ehdot ilmoittautumiselle löytyvät NOR:sta kutsujulkaisun yhteydestä.

Continue reading ”Tietoa ilmoittautumisesta ja tärkeät päivämäärät”

Vuoden 2018 kilpailukutsu on julkaistu!

Vuoden 2018 kilpailukutsu on julkaistu ja ilmoittautuminen on avattu!

Tämän vuoden suurin uutuus on veneiden liveseuranta. Kaikille veneille jaetaan järjestäjän toimittamat seurantalaitteet, joiden toivomme entisestään lisäävän kilpailun viehätystä sekä kilpailijoiden että yleisön näkökulmasta. Yritysveneet lähtevät tänä vuonna jälleen aikaistetusti klo 16 alkaen.

Kilpailutoimikunta on talven mittaan vieraillut ahkerasti Piritassa ja uskomme, että uusien yhteiskumppanien ja satamassa tehtyjen korjausten myötä pystymme tarjoamaan entistä paremman tapahtuman. Palkinnot jaetaan tänä vuonna regattaillallisen jälkeen klo 21 alkaen.

Ilmoittaudu kilpailuun osoitteessa https://entry.helsinkitallinnarace.fi.

Tervetuloa mukaan!

Kuvia Piritasta palkintojenjaosta 2017

Kuvia Piritan palkintojenjaosta löytyy täältä.

Helsinki-Tallinna Race 2017

HTR 2017 – 25. juhlakilpailu toteutettiin onnistuneesti. Kilpailuhanke käsitti tänä vuonna uudistuksia IT tekniikassa, parannettua palvelua satamissa Helsingin Vironaltaalla ja Piritassa.
Sää suosi osallistujia ja kisat vietiin läpi turvallisesti hyvässä urheiluhengessä. Osallistuneita venekuntia oli 169  Suomesta, Virosta Venäjältä ja Ruotsista.
Suomen suurin avomerikisa kosketti jälleen tuhansia aktiiveja ja laajemmin suurta yleisöäkin

Järjestelyihin osallistui yli sata Koivusaaren Pursiseuran, Naispurjehtijoiden ja Tallinnan Piritan aktiivia. Hankkeen keskeisiä tukijoita olivat Helsingin kaupunki ja Tallinnan kaupunki. Mukana oli myös lukuisia yrityskumppaneita.

HTR ja Koivusaaren Pursiseura kiittävät osallistujia, vapaaehtoisia ja katselijoita sekä yhteistyökumppaneita hienosta elokuun tapahtumasta!
Näemme jälleen ensi vuonna 🙂

— —

Helsinki Tallinna Race 2017, the 25th competition, was a success and it was carried out in a good spirit of sport throughout.

Koivusaaren Pursiseura, Helsinki

Helsingin kaupunki tukee HTR-kilpailun järjestelyjä

Helsinki Tallinna Race purjehditaan nyt 25. kerran. Helsingin kaupungin Liikuntatoimi, Satama ja Rekennusvirasto tukevat järjestelyjä. Kaupunki on kumppaninamme, kun järjestämme lähtösataman Vironaltaalla.

Tapahtumamme on omalta osaltaan mukana ”Merellinen Helsinki” teemassa. Koko kilpailun suojelijana on pormestari Jan Vapaavuori. – HTR organisaatio kiittää kotikaupunkiamme keskeisestä avusta kilpailun järjesteltyssä.

Kilpailun uudet nettisivut on julkaistu!

Kilpailun uudet nettisivut on julkaistu! Uudet sivut toimivat myös mobiililaitteilla ja mahdollistavat entistä paremman reaaliaikaisen tulospalvelun. Venekohtaiset sivut tietoineen ja kuvineen julkaistaan viimeistään kilpailuviikolla, vielä ehtii ladata veneen kuvan ja tiimitekstin kilpailujärjestelmään!