Ajankohtaista

Ajankohtaista

Ilmoittautumisohjeet 2020

HTR:ään ilmoittautuminen tapahtuu SPV:n ylläpitämässä Manage2Sail-järjestelmässä. llmoittautuminen aukeaa heti, kun siirto uuteen järjestelmään on saatu valmiiksi. M2S-järjestelmästä löydät kaikki ohjeet ja tulokset kilpailua koskien koko kilpailuprosessin ajan.

M2S-järjestelmään luodaan oma profiili. Profiili on venekohtainen ja tiedot ovat käyttäjän hallinnoimia. Kun ilmoittaudut ensimmäiseen kilpailuusi Manage2Sailin kautta, luo itsellesi tili (Luo tili -nappia). Tämä tarvitsee tehdä kerran. Sen jälkeen käytät samaa profiilia aina, kun ilmoittaudut minkä tahansa Manage2Sailia käyttävän seuran kilpailuun. Mikäli haluat muuttaa tai jatkaa aiempaa ilmoittautumistasi, voit kirjautua järjestelmään osoitteessa portal.manage2sail.com ja valitsemalla kilpailu tulevista tapahtumistasi. Ilmoittautumista voi muuttaa kipparikokoukseen 13.8. asti.

Profiiliin tulee täyttää kaikki tiedot, joita kilpailuun ilmoittautumisessa vaaditaan. Järjestelmä vaatii sähköpostiosoitteen varmistamista klikkaamalla antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetyssä viestissä olevaa linkkiä. Mikäli sinulla on jo profiili, kirjaudu sisään käyttäen aiemmin antamaasi sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Jos profiilistasi puuttuu joku vaadittu tieto, sinun on täydennettävä sitä ennen kuin voit edetä.

Kilpailun osallistumismaksu hoidetaan Manage2Sailin kautta. Ensimmäinen asia on oikean maksuluokan valinta, jos kilpailussa on useampia maksuluokkia. Maksuliikenteen hoitaa Mollie- maksunvälityspalvelu. Voit valita käyttöösi kolme maksutapaa: luottokortti, tilisiirto (SEPA) ja Apple Pay. Luottokorttimaksut ja Apple Pay -maksut kirjautuvat järjestelmään heti. Tilisiirtojen osalta tiedoksi: tilinumero on hollantilainen ja maksun saaja on Mollie B.V. Maksut välittyvät organisaatiolle vain viitenumeron perusteella, joten sen antaminen on pakollista. Viitenumero on eurooppalainen RF-alkuinen viitenumero, joka on myös pakollinen. Viitenumeron voi laittaa myös viestikenttään. Tilisiirron tuleminen perille kestää kolme pankkipäivää, joten maksa lasku ajoissa. Mikäli maksu jää viime hetkeen, organisaatio on oikeutettu pyytämään tositetta ilmoittautumismaksusta. Maksu on onnistunut, kun järjestelmä palauttaa sinut takaisin Manage2Sail -sivulle. Vie siis maksuprosessi loppuun asti. Huom! Business-luokkaan ilmoittautuvat laskutetaan erikseen. Muista laittaa yrityksen yhteystiedot vapaaseen kenttään ilmoittautumisjärjestelmässä.

Veneen tiedoista on annettava veneen purjenumero maatunnuksineen, nimi, seura (voi olla eri kuin kipparin seura) ja maa. Viestikenttään on täytettävä veneen syväys, leveys, vesilinjan pituus sekä muut tarvittavat lisätiedot satamajärjestelyitä varten.

Jokainen ilmoittautuja on itse velvoitettu syöttämään FinRating-tasoituslukunsa järjestelmään. Kilpailussa käytetään  Avomeripurjehtijoiden ylläpitämää FinRating-järjestelmää. Jos veneesi on ns. taulukkovene, luku löytyy Avomeripurjehtijoiden sivuilta: http://avomeripurjehtijat.org/tasoituspurjehdus. Manage2Sailissa FinRating-luku syötetään kohtaan TCF (time correction factor). ORC-tasoituksen tapauksessa tiedot haetaan purjenumeron perusteella automaattisesti kansainvälisestä tietokannasta. Kummassakin tapauksessa anna lisäksi veneen tyyppi.

Ilmoittautumisen yhteydessä voi tilata HTR-tuotteita: kangaskassi ja pipo HTR-logolla. Jokainen vene saa oman kisan materiaalit sisältävän kangaskassin kipparikokouksessa. Tilaathan kassin vain, jos haluat itsellesi toisen tai jopa kolmannen kassin. Kassi on mainio, ekologinen lahjaidea muuten!

Lisätietoja ilmoittautumisesta heltal(at)koivusaarenpursiseura.fi

Kutsujulkaisu 2020

Tullako kisaa 2020 vaiko eikö

HTR:n johto on kokoontunut kevään 2020 aikana muutamia kertoja. Kisaan valmistaudutaan edelleen. Johto seuraa tarkkaan koronan vaikutuksia tapahtuman järjestämiseen. Tavoitteena on päästä kilpailemaan elokuussa, jotta tänä kesänä olisi yksi iso avomerikisa tarjolla Suomenlahdella.

Koronatilanne saattaa aiheuttaa muutoksia ilmoittautumiseen ja tapahtumaan. Siitä tiedotetaan sitä mukaan kun on riittävästi tietoa tehdä päätöksiä. Kaikki tämän vuoden valmistelut hyödyttävät seuraavien vuosien kisajärjestelyjä. Joka tapauksessa kannattaa seurata HTR:n somea Facebookissa ja Instagramissa.

#helsinkitallinnarace #HTR2020

HTR 2020

Laita kalenteriin: 14.-16.8.2020 #htr2020. Kisan suunnittelu on jo alkanut. Tänä vuonna vahvistetaan viime vuoden uudistuksia ja pyritään varmistamaan kaikille kilpailullinen yö Suomenlahdella. Voit laittaa ajatuksia ensi vuoden kisasta sähköpostiin: heltal@koivusaarenpursiseura.fi.

Myös HTR:n somessa voi kommentoida. Meidät löytää sekä Facebookista että Instagramista.
www.facebook.com/helsinkitallinnarace
https://www.instagram.com/helsinkitallinnarace
#htr2020 #helsinkitallinnarace #yösuomenlahdella


HTR 2019 kiittää kilpailijoita – paluukisa houkutteli lähes 40 purjehtijaa yhteislähtöön Kakumäen edustalta

HTR:n historian ensimmäinen kotiinpaluukilpailu keräsi Haven Kakumäen lähtölinjalle lähes 40 venettä. Komeaa fleettiä kelpasi seurata Suomenlahdella!

Kakumäki-Helsinki kilpailun voittajat:

LYS 1 STORM PETREL
LYS 2 MERENHUISKE
LYS 3 ARES
LYS 4 KATADROMEAS

Tulokset laskettiin lys-lukujen mukaan, veneiden ilmoittamien Kasuunin ohitusaikojen mukaan. Vuoden 2019 kilpailu oli rento kokeilu. Kiitämme suosiosta ja tarkennamme purjehdusohjetta ensi vuonna.

Palkinnot toimitetaan kippareille postitse.

HTR organisaatio yhteistyökumppaneineen kiittää kaikki tapahtumaan osallistuneita venekuntia. Nyt huilaamme hetken ja se jälkeen on aika kerätä palaute ja lähteä kehittämään seuraavan vuoden tapahtumaa.

Ohjelma Haven Kakumäessä lauantaina 17.8.

Aurinkoisessa Haven Kakumäessä vietetään purjehdushenkistä päivää lauantaina 17.8. Päivä huipentuu palkintojenjakoon ja ilta jatkuu laituritanssien merkeissä klo 21 alkaen

  • Alexela kauppa satamassa palvelee klo 7-23, saatavilla on kahvia, eväitä ja juomia
  • Ankkuri-ravintolassa tarjolla aamiaista, pikkupurtavaa ja juomia
  • Terassiravintola satamakonttorin yläkerrassa palvelee klo 12-23
  • Puri Ala carte -ravintola palvelee klo 12-23 ennakkovarauksin, voit myös kokeilla onneasi pöydän suhteen, kyselyt suoraan ravintolasta!
  • Saunat palvelevat sataman päärakennuksessa klo 20 asti
  • Business-veneiden brunssi klo 12-15 seminaaritilassa päärakennuksen 2. kerroksessa. Huom! Brunssilla ei ole alkoholitarjoilua, mutta halutessasi voit ostaa mielijuomaasi terassiravintolan alapuolella olevasta baarista (mm. viiiniä myydään pullottain)
  • Palkintojenjako klo 20 lippuaukiolla
  • Siim Lepic -band klo 21

Lähtöajat ja miehistöluettelo

Lähtöajat tarkentuivat ratatarkennuksen myötä. Tarkista oma aikasi Kilpailijoille -> lähtöajat. Muutokset ovat pieniä. Asiasta tarkemmin kipparikokouksessa klo 18.30 Block Dylanissa.

Muista: miehistöluettelon pitää olla valmis kipparikokoukseen mennessä!

Laituripaikkoja ja muuta

Helsingin paikat on jaettu eilen ja kippareille on laitettu meiliä. Paikkoja on vielä saatavilla. Ota yhteyttä heltal@koivusaarenpursiseura.fi, mikäli haluat tulla myös Helsingin satamaan.

Haven Kakumäen paikat julkaistaan nettisivuillamme torstaina. Satamassa tulee olemaan ribi vastassa. Kuitenkin ruuhkaisimpina hetkinä on hyvä tietää, mistä laiturista on osoitettu paikka. Laitureilla tulee lisäksi olemaan maaohjaus.

Muistathan täyttää miehistöluettelon torstain kipparikokoukseen mennessä! Pääset täyttämään sen ilmoitusjärjestelmän kautta. Mikäli linkkisi ei toimi, kirjoita help-painikkeen kautta sähköposti, jolla ilmoittauduit. Saat uuden linkin, josta täyttää puuttuvat tiedot.

Ne veneet, jotka osallistuvat paraatiin, saavat ohjeet tulevan viikon aikana.

Enää viisi yötä ja se on lähtö!

Uusimmat kuulumiset, kun vajaa kaksi viikkoa kisaan.

Kilpailuun on ilmoittautunut reilu 150 venettä. Iloksemme voimme todeta, että Double Handed -luokka on herättänyt kiinnostusta ja olemme saaneet luokan hyvin kasaan. Hieno homma!

Miehistöluettelon voi täydentää linkistä, joka on tullut vastauspostina ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli siinä on edelleen haasteita, otathan yhteyttä osoitteeseen: heltal@koivusaarenpursiseura.fi.

Tänä vuonna ei järjestetä erillistä Regatta dinneriä. Sen sijaan venekunnat voivat varata itse pöydän Haven Kakumäen ravintoloista. Löydät lisätietoja Facebookista: https://www.facebook.com/helsinkitallinnarace tai Haven Kakumäen sivuilta: http://marina.havenk.com/en/restaurants/.

Järjestelyt ovat kuumimmillaan nyt. Onneksi ehdit vielä ilmoittautua mukaan! Tänä vuonna kisaa parhaiten kuvaa sana uudistuva.

Tämä viikko aikaa ilmoittautua edullisemmin!

Ilmoittautuminen on edullisempaa kun teet sen viimeistään 4.8.
Jälki-ilmoittautuminen korotetulla maksulla on mahdollista 11.8.2019 asti.

Purjehdusohje julkaistaan elokuun alussa. Kaikki kilpailumateriaali löytyy jatkossa osoitteesta: https://helsinkitallinnarace.fi/kilpailijoille/kilpailuaineisto/.