Ajankohtaista

Ajankohtaista

Tullako kisaa 2020 vaiko eikö

HTR:n johto on kokoontunut kevään 2020 aikana muutamia kertoja. Kisaan valmistaudutaan edelleen. Johto seuraa tarkkaan koronan vaikutuksia tapahtuman järjestämiseen. Tavoitteena on päästä kilpailemaan elokuussa, jotta tänä kesänä olisi yksi iso avomerikisa tarjolla Suomenlahdella.

Koronatilanne saattaa aiheuttaa muutoksia ilmoittautumiseen ja tapahtumaan. Siitä tiedotetaan sitä mukaan kun on riittävästi tietoa tehdä päätöksiä. Kaikki tämän vuoden valmistelut hyödyttävät seuraavien vuosien kisajärjestelyjä. Joka tapauksessa kannattaa seurata HTR:n somea Facebookissa ja Instagramissa.

#helsinkitallinnarace #HTR2020

HTR 2020

Laita kalenteriin: 14.-16.8.2020 #htr2020. Kisan suunnittelu on jo alkanut. Tänä vuonna vahvistetaan viime vuoden uudistuksia ja pyritään varmistamaan kaikille kilpailullinen yö Suomenlahdella. Voit laittaa ajatuksia ensi vuoden kisasta sähköpostiin: heltal@koivusaarenpursiseura.fi.

Myös HTR:n somessa voi kommentoida. Meidät löytää sekä Facebookista että Instagramista.
www.facebook.com/helsinkitallinnarace
https://www.instagram.com/helsinkitallinnarace
#htr2020 #helsinkitallinnarace #yösuomenlahdella


HTR 2019 kiittää kilpailijoita – paluukisa houkutteli lähes 40 purjehtijaa yhteislähtöön Kakumäen edustalta

HTR:n historian ensimmäinen kotiinpaluukilpailu keräsi Haven Kakumäen lähtölinjalle lähes 40 venettä. Komeaa fleettiä kelpasi seurata Suomenlahdella!

Kakumäki-Helsinki kilpailun voittajat:

LYS 1 STORM PETREL
LYS 2 MERENHUISKE
LYS 3 ARES
LYS 4 KATADROMEAS

Tulokset laskettiin lys-lukujen mukaan, veneiden ilmoittamien Kasuunin ohitusaikojen mukaan. Vuoden 2019 kilpailu oli rento kokeilu. Kiitämme suosiosta ja tarkennamme purjehdusohjetta ensi vuonna.

Palkinnot toimitetaan kippareille postitse.

HTR organisaatio yhteistyökumppaneineen kiittää kaikki tapahtumaan osallistuneita venekuntia. Nyt huilaamme hetken ja se jälkeen on aika kerätä palaute ja lähteä kehittämään seuraavan vuoden tapahtumaa.

Ohjelma Haven Kakumäessä lauantaina 17.8.

Aurinkoisessa Haven Kakumäessä vietetään purjehdushenkistä päivää lauantaina 17.8. Päivä huipentuu palkintojenjakoon ja ilta jatkuu laituritanssien merkeissä klo 21 alkaen

  • Alexela kauppa satamassa palvelee klo 7-23, saatavilla on kahvia, eväitä ja juomia
  • Ankkuri-ravintolassa tarjolla aamiaista, pikkupurtavaa ja juomia
  • Terassiravintola satamakonttorin yläkerrassa palvelee klo 12-23
  • Puri Ala carte -ravintola palvelee klo 12-23 ennakkovarauksin, voit myös kokeilla onneasi pöydän suhteen, kyselyt suoraan ravintolasta!
  • Saunat palvelevat sataman päärakennuksessa klo 20 asti
  • Business-veneiden brunssi klo 12-15 seminaaritilassa päärakennuksen 2. kerroksessa. Huom! Brunssilla ei ole alkoholitarjoilua, mutta halutessasi voit ostaa mielijuomaasi terassiravintolan alapuolella olevasta baarista (mm. viiiniä myydään pullottain)
  • Palkintojenjako klo 20 lippuaukiolla
  • Siim Lepic -band klo 21

Kakumäen paikat – berths in Kakumäe (päivitys 16.8. klo 17.55)

Haven Kakumäen satamakapteeni on vahvistanut HTR:n paikkajaon. Osalle veneistä on osoitettu laituri ja siltä numeroitu paikka. Toisille on osoitettu laituri, jonne saapuessasi ota vapaa paikka. Paikat täytetään laiturin juuresta kohti satama-allasta.

Huom! Xelina, Anania, La Manzana, Ares, Earl Grey, varmistakaa oma paikka maaliintulon jälkeen Haven Kakumäen toimistosta: +372 53700023

Aallonmurtajalle (K1) sijoitetut veneet kiinnittyvät aallonmurtajan sisäpuolelle. Aallonmurtajalla on sähkö sekä vesi veneiden käytössä.

Jos et löydä venettäsi listasta, laita mahdollisimman pian tieto osoitteeseen: heltal@koivusaarenpursiseura.fi.

Haven Kakumäki harbor captain has confirmed HTR’s berth allocation. Some of the boats have a dock and a numbered place. Others are assigned a pier where you can take a vacant spot when you arrive. Berths are filled from the base of the quay towards the harbor basin.

The boats placed on the breakwater (K1) will moor inside the breakwater. Water and electricity are available at the breakwater.

If you do not find your boat on the list, please email heltal@koivusaarenpursiseura.fi as soon as possible.

Kakumäen satamapaikkojen numerot/Numbered berths

Lähtöajat ja miehistöluettelo

Lähtöajat tarkentuivat ratatarkennuksen myötä. Tarkista oma aikasi Kilpailijoille -> lähtöajat. Muutokset ovat pieniä. Asiasta tarkemmin kipparikokouksessa klo 18.30 Block Dylanissa.

Muista: miehistöluettelon pitää olla valmis kipparikokoukseen mennessä!

Laituripaikkoja ja muuta

Helsingin paikat on jaettu eilen ja kippareille on laitettu meiliä. Paikkoja on vielä saatavilla. Ota yhteyttä heltal@koivusaarenpursiseura.fi, mikäli haluat tulla myös Helsingin satamaan.

Haven Kakumäen paikat julkaistaan nettisivuillamme torstaina. Satamassa tulee olemaan ribi vastassa. Kuitenkin ruuhkaisimpina hetkinä on hyvä tietää, mistä laiturista on osoitettu paikka. Laitureilla tulee lisäksi olemaan maaohjaus.

Muistathan täyttää miehistöluettelon torstain kipparikokoukseen mennessä! Pääset täyttämään sen ilmoitusjärjestelmän kautta. Mikäli linkkisi ei toimi, kirjoita help-painikkeen kautta sähköposti, jolla ilmoittauduit. Saat uuden linkin, josta täyttää puuttuvat tiedot.

Ne veneet, jotka osallistuvat paraatiin, saavat ohjeet tulevan viikon aikana.

Enää viisi yötä ja se on lähtö!

Uusimmat kuulumiset, kun vajaa kaksi viikkoa kisaan.

Kilpailuun on ilmoittautunut reilu 150 venettä. Iloksemme voimme todeta, että Double Handed -luokka on herättänyt kiinnostusta ja olemme saaneet luokan hyvin kasaan. Hieno homma!

Miehistöluettelon voi täydentää linkistä, joka on tullut vastauspostina ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli siinä on edelleen haasteita, otathan yhteyttä osoitteeseen: heltal@koivusaarenpursiseura.fi.

Tänä vuonna ei järjestetä erillistä Regatta dinneriä. Sen sijaan venekunnat voivat varata itse pöydän Haven Kakumäen ravintoloista. Löydät lisätietoja Facebookista: https://www.facebook.com/helsinkitallinnarace tai Haven Kakumäen sivuilta: http://marina.havenk.com/en/restaurants/.

Järjestelyt ovat kuumimmillaan nyt. Onneksi ehdit vielä ilmoittautua mukaan! Tänä vuonna kisaa parhaiten kuvaa sana uudistuva.

Tämä viikko aikaa ilmoittautua edullisemmin!

Ilmoittautuminen on edullisempaa kun teet sen viimeistään 4.8.
Jälki-ilmoittautuminen korotetulla maksulla on mahdollista 11.8.2019 asti.

Purjehdusohje julkaistaan elokuun alussa. Kaikki kilpailumateriaali löytyy jatkossa osoitteesta: https://helsinkitallinnarace.fi/kilpailijoille/kilpailuaineisto/.