Business-luokka

Business-luokka

Helsinki Tallinna Race tarjoaa kesän 2020 mukaansa tempaavimman elämyksen yrityksille ja yhteistyökumppaneille! Kokoa tapahtumatarjonnasta yritysveneellesi sopiva palvelukokonaisuus – alkaen ennen kilpailua ja päättyen sunnuntain paluupurjehdukseen.

Business-luokka starttaa 15.30 Katajanokalta Tervasaaren kupeesta. Näyttävä startti on tänä vuonna lähempänä yhteistyökumppaneita kuin koskaan. Business-luokan paras palkitaan jälleen perinteisin menoin!

Ilmoittaudu tästä linkistä vielä 7.8. mennessä 900 eurolla. Laskutamme Business-luokkaan ilmoittautuneet erikseen.

Business-luokan veneille on rakennettu oma galleria, klikkaa tätä linkkiä.

Helsinki Marina toivottaa kilpailijat tervetulleiksi Katajanokalle. Satamassa on yli 100 paikkaa 15-220 -jalkaisille veneille, yhteensä 1,2 km laituria. Satamassa on septi-tyhjennys, tankkauspiste, veneen pesu, huoltomahdollisuus sekä sähkö. Satama on turvallinen ja sataman toimisto on auki vähintään klo 21:een kipparikokousiltana 13.8.  Satamakahvila Sailor’s Cafe tarjoaa tilaussaunan ja vuorosaunat sekä menun, josta voi tilata maittavaa ruokaa ja juomia suoraan veneeseen. Ruoat on Bellevuen keittiömestarin suunnittelemat ja helposti nautittavissa veneessä. Sataman vierestä löydät ilmaisen parkkipaikan sekä veneiden kippareille oman oleskelutilan.

Helsinki Marina ja Sailor’s Cafe toivottavat yritykset tervetulleiksi Helsinki-Tallinna Raceen!
 
VIP SAILORS BUSINESS -lippu 90eur (sis alv)
sisältäen 7 juoma-lippua (olut/siideri/lonkero/viini)
sekä illallis- ja aamupalakortin.
Varattavissa on nopeimmille myös VIP Sailors Sauna (max 15 henk) hintaan 90eur/h
 
Lisätiedot: sailorscafehelsinki@gmail.com tai 050  544 8008

Haven Kakumäe tarjoaa yritysveneiden miehistöille erinomaiset tilat, laajan valikoiman palveluja ja poikkeuksellisen vieraanvaraisuuden. Satama on hyvin suojassa niemen takana. Satamaan on rakennettu vankka aallonmurtaja, joka varmistaa, että veneesi on suojassa aallokolta. Sataman ympärillä ei ole häiritsevää muuta liikennettä. Tarjolla on perinteinen brunssi muiden kilpailijoiden kanssa. Business-veneen osallistumismaksuun sisältyy kahdeksan vippiranneketta, jotka oikeuttavat brunssiin. 28 eurolla voi lunastaa venekunnalle lisärannekkeita kipparikokouksesta.

Haven Kakumäe pähkinänkuoressa:

  • 300 venepaikkaa enintään 30 metrin pituisille veneille
  • lämmin talvivarasto
  • 130 tonnin voimanostin ja trukki
  • ravintola ja terassikahvila
  • Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla.
  • Polttoaineasema auki 24/7
  • Lisäksi alueelta löytyy pysäköinti, urheilukenttiä, saunat ja kokoushuone. 

Tee HTR 2020 elämys henkilökunnallesi tai kumppaneillesi! Tänä vuonna voitte aloittaa kilpailun yöpymällä Helsingin ytimessä elokuun yössä. Lisää ohjelmaan koulutusta, neuvotteluita, viihdettä tai vaikka työhyvinvointia. Yhdistä Helsingin ja Tallinnan satamien tarjonnasta juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Mikäli haluat pitää veneessäsi avoimet ovet lähtösatamassa, voimme mainostaa HTR:n sosiaalisessa mediassa tilaisuuttasi.

Hyväntekeväisyys on jälleen tapahtuman ytimessä. Kilpailun tuotoilla tuetaan erityistä tukea tarvitsevien lasten koulunkäyntiä Tallinnassa. Business-luokan osuus lahjoituksesta on merkittävin!

Lisätietoja heltal@koivusaarenpursiseura.fi