Business-veneet

Business-veneet

Stark

Imoca 60

Stark on 60-jalkainen IMOCA-vene, jolla Ari Huusela osallistuu ikoniseen Vendée Globe maapallon ympäri non-stop yksinpurjehduskilpailuun. Helsinki Tallinna Racessa Huuselan kipparoiman Starkin kyytiin lähtee erittäin vahva miehistö starkilaisia.

PauLina

Beneteau First 47.7

First 47.7 PauLina on liikkeellä reippaalla amatööriporukalla tämän kauden avauskisaan. Grant Thornton on ensimmäistä kertaa mukana HTR-purjehduksessa ja innolla PauLinan miehistön mukana purjehtimassa hyvän asian puolesta

Audi E-Tron

Farr TP52

CathLinMei II

Dufour 40

CathLinMei II kisaa tosimielellä lasten hyväksi. Miehistö on kansainvälinen ja erittäin kokenut. Innocoden tuki mahdollistaa meille upean elämyksen ja vauhdikkaan purjehduksen.

Estella

Beneteau Oceanis 40

Vene on Beneteau Oceanis 40 vuosimallia 2008 ja se on ollut meidän perheellä 7 vuotta. Vene on cruising-vene eikä mikään kilpavene, mutta koen tärkeäksi osallistua HTR:ään vuosittain, jotta tulee yöpurjehdusta ja kryssiä riittävästi.

Carissa Oceanlady

Swan 441

Swan 441 – Carissa Oceanlady on seilannut vaihtuvalla naisistolla tuhansia merimaileja kotivesiltä aina Atlantin yli ja takaisin ja tähyää edelleen isoille vesille teemalla yli 100 naista purjehtii yli 10 000 mailia puhtaamman meren puolesta. Tänä kesänä olemme purjehtineet rakkaan Itämeremme puolesta. HTR :ssä olemme purjehtineet lasten hyväksi vuodesta 2017 alkaen. Tänä vuonna puolustammme 2019 naisisto-pokaalia timanttisen tiimin voimin yhteistyökumppanimme Someron Säästöpankin tukemana.

Pepper III

Swan 44

Swan 44 PEPPER III has been designed by legendary Sparkman & Stephens and built by world famous Nautor’s Swan in Finland 1974. Despite Her age and beautiful classic lines, She has an awesome sailing performance and She can be tough competitor in the race course too! PEPPER III crew is well known for their awesome team spirit and welcoming hospitality.

Xitor

Xp 38

Xitor of Nitorin ketterä miehistö koostuu – Perämeren koulima kipparimme mukaan lukien – Nitorin digitaalisista insinööreistä. Miehistömme on enemmän tai vähemmän kokematonta kilpapurjehduksessa, mutta sitäkin innokkaampi oppimaan uutta. Olemme osallistuneet HTR-purjehdukseen jo vuodesta 2015, ja toistaiseksi maaliinkin on aina päästy!

Blue Seven

FinnGulf 391

Vene on perhepurjehdusvene, mutta on hauskaa välillä kilpailla hyvän asian puolesta. Miehistön ikähaarukka on 40-72 vuotta.Purjehduskokemusta on kymmeniä tuhansia maileja.

Senni

Bavaria 37

s/y Senni on jo lähes 20 vuoden ajan ollut perheemme veneenä. Veneellä osallistutaan nyt 17. kertaa peräjälkeen HTR:ään, ja onpa sen meriiteissä Business-Lys’in voittokin 2015. Veneemme miehistö koostuu ”vakioporukasta”, ja sponsorina tänä vuonna Pohjois-Karjalassa toimintaa harjoittava WP-Putki Oy.

Xperium

X-37

Xperiumia tässä kisassa ajaa nuorekas mutta kokenut 7 omia veneitä kipparoivan hengen miehistö. Osalla miehistöstä on yhdessä ajettuja avomerikisoja jo useita muilla veneillä mutta nyt olemme palanneet siihen mistä lähdimme. Tähän kisaan lähdetäänkin ”back to the roots” teemalla.