Business-veneet 2022

Business-veneet 2022

Kilpailuun lähtee tänä vuonna 17 venettä Business-luokassa. Se hipoo jo ennätysmääriä. Yhteensä fleetissä ylittää 112 purjehtijaa Suomenlahden. Business-luokka starttaa ensimmäisenä klo 15.30 Hernesaaren edustalta. Kannattaa tulla katsomaan lähtöä. Se on näyttävä!

S/Y H2O

S/Y H2O, Vuosaaren purjehtijoista, on miehistöineen innolla lähdössä kisaamaan toista kertaa. Kippari kävi korkean paikan leirillä Atlantilla alkukesästä ylittämällä sen Bermudalta Hortaan yhdessä kolmen muun seilorin kanssa. Tänä vuonna HTR-kisaan mukaan lähtee myös kokki, joka pitää huolen, että miehistön mielialat pysyvät korkeina koko pitkän matkan ajan.

Merkki ja malli: Jeanneau Sun Odyssey 45
Pituus: 45 ft,  noin 14m
Leveys: 4,34 m
Paino: 12 tn
Syväys: 1,65 m (!!!!!!)


ECLIPSE
 
Tänä kesänä olimme ainoa vene edustamassa Suomea ORC:n MM-kilpailuissa Porto Cervossa, kun palasimme Suomeen, niin suuntasimme kohti Päijännepurjehdusta ja siellä saimme kunnian olla koko kilpailun nopein vene. Eclipse tulee Heinolan pursiseuran edustajana kisaan. Veneen pituus on 9,4 metriä.
 

hmask

Kisoista tuttu Eufore lähtee HTR:n linjalle nimellä hmask, joka toimii veneen sponsorina. Vene tulee Hoskilta ja sen pituus on 12,2 metriä.

 


NEPTUNA

Neptuna on Bavaria 34 ja edustaa Keilalahden veneseuraa. Ei ole mikään kilpavene vaan yleensä käytetään Rentoon huvipurjehdukseen. Mukana ollaan toista kertaa, lähinnä team henkeä ja hyvän asian puolesta. Ei hampaat irvessä kovin vakavasti. Vene on 10,5 metriä.


BIG BLUE

Big blue on Hanse 400, jota sponsoroi Aiven. Vene edustaa Hoskia, ja on 12 metriä.


IKUINEN VAPPU

IV, jota sponsoroi Graniitti Services Oy on nykyisen kipparin omistuksessa ensimmäistä kertaa lähtöviivalla. Graniitin joukkue on täynnä kiven kovia projektiammattilaisia, joista osalle purjehdus on melko uusi, mutta sitäkin mielenkiintoisempi haaste. 

Lähdemme kisaan rennolla otteella ja hyvällä huumorilla tekemään parhaan mahdollisen suorituksen sekä nauttimaan matkasta ja ennen kaikkea tapahtumasta.

Jeanneau 39i
Pituus 11,80 m
Leveys 3,88 m
Paino 8 tn
Syväys 2,0 .

Kotiseura Kivenlahden venekerho KLV


XITOR

Xitor Soukan venekerholta on XP 38 ja sponsorina toimii Nitor Group Oy. Vene on 12,2 metriå.

Xitorin ketterä miehistö on tänäkin vuonna koottu – Perämeren koulima kipparimme mukaan lukien – Nitorin digitaalisista insinööreistä. Miehistömme on enemmän tai vähemmän kokematonta kilpapurjehduksessa, mutta sitäkin innokkaampi oppimaan uutta. 

Olemme osallistuneet HTR-purjehdukseen jo vuodesta 2015, ja toistaiseksi olemme päässeet maaliin joka kerta!


CATHLINMEI II

Cathlinmei edustaa järjestäjäseuraa Koivusaaren pursiseuraa. Vene on Dufour 43hr ja on 12,3 metriä pitkä. Ensimmäistä kertaa HTRään starttaa Blosiuksen jengi. Tavoitteena ylittää itsensä ja muiden odotukset kuten töissäkin.


PauLina

PauLinaa sponsoroi GrantThornton. Vene on First 47.7 ja on 14,5 metriä pitkä. PauLina edustaa NJKta.


SENNI

s/y Senni, Bavaria 37, on jo yli 20 vuoden ajan ollut perheemme veneenä. Veneellä osallistutaan nyt 20. kertaa peräjälkeen HTR:ään (kipparilla 24. kisa peräjälkeen), ja onpa sen meriiteissä Business-Lysin voittokin vuonna 2015. Veneemme miehistö koostuu ”vakioporukasta”, ja sponsorina tänä vuonna purjeita ja purjehdustarvikkeita myyvä Oy Sail and Go Ab / Jari Nupponen. Senni edustaa Kopua.


PEGASUS

Pegasus tulee Tallinnan jahtklubilta.

KARIOCA III

Karioca on 18,9 metrinen.

VALKYRIA

Valkyria edustaa Hoskia ja on Delphia 37.3 ja on 11,1 metrinen. Jorvin apteekki sponsoroi veneen kisaan.

XPERIUM

Xperium on X 37 ja tulee Hoskilta. Vene on 11,4 metrinen.

AUDI

Audi on Farr 52 ja edustaa Brändö seglaren -seuraa.

BAYONITA

Bayonita on Dynamic 43. Vene edustaa Brändö seglaren -seuraa ja on 13 metrinen.