Business-veneet

Business-veneet

Audi E-Tron

Farr TP5

Xitor

Xp 38

Xitor of Nitorin ketterä miehistö koostuu – Perämeren koulima kipparimme mukaan lukien – Nitorin digitaalisista insinööreistä. Miehistömme on enemmän tai vähemmän kokematonta kilpapurjehduksessa, mutta sitäkin innokkaampi oppimaan uutta. Olemme osallistuneet HTR-purjehdukseen jo vuodesta 2015, ja toistaiseksi maaliinkin on aina päästy!

Senni

Bavaria 37

s/y Senni on jo lähes 20 vuoden ajan ollut perheemme veneenä. Veneellä osallistutaan nyt 17. kertaa peräjälkeen HTR:ään, ja onpa sen meriiteissä Business-Lys’in voittokin 2015. Veneemme miehistö koostuu ”vakioporukasta”, ja sponsorina tänä vuonna Pohjois-Karjalassa toimintaa harjoittava WP-Putki Oy.

Xperium

X-37

Xperiumia tässä kisassa ajaa nuorekas mutta kokenut 7 omia veneitä kipparoivan hengen miehistö. Osalla miehistöstä on yhdessä ajettuja avomerikisoja jo useita muilla veneillä mutta nyt olemme palanneet siihen mistä lähdimme. Tähän kisaan lähdetäänkin ”back to the roots” teemalla.

s/y Lancer

Diva 35

s/y Lancer osallistui HTR:ään ensimmäistä kertaa jo vuonna 1987. Varuste.netin porukalla olemme kisassa mukana nyt toista kertaa. Kisamiehistössämme on rutkasti kokemusta erilaisista ulkoiluharrastuksista, mutta purjehdus on valtaosalle miehistöstä uudehko laji. Varusteiden määrästä ja huumorista ei tälläkään kertaa tingitä ja tavoitteena on päästä maaliin ennen auringonnousua.