Tapahtuma

Eteläsatama

Eteläsataman kilpailusatama rakennetaan Vironaltaaseen Vanhan kauppahallin kupeeseen. Kilpailusatama on avoinna yleisölle torstaina klo 14-21 ja perjantaina klo 14-19. Tule tapaamaan tuttuja ja kutsu myös kannustusjoukot mukaan! Kipparikokous pidetään kivenheiton päässä kilpailusatamasta, ravintola Block by Dylanissa, Eteläranta 18.

Kaikki veneet eivät mahdu kilpailusatamaan, joten satamapaikat varataan etukäteen. Varauspyynnön voi tehdä kilpailuun ilmoittautumisen jälkeen. Yritysveneillä, kauempaa tulevilla ja naisistoilla on etusija satamapaikkojen jaossa. Satamaan tulee kiinnittyä torstaihin klo 18.00 mennessä. Ilman varattua satamapaikkaa kilpailusatamaa saa käyttää lyhytaikaisesti miehistön täydentämiseen.

Veneen kiinnittymispaikka satamassa osoitetaan satamapaikan vahvistuksen yhteydessä:

1)                     Vironaltaan ulkopuolella on poijukiinnitys.

2)                     Vironaltaan länsireunalla on paikkoja paalukiinnityksellä. Paalujen etäisyys rannasta on noin 9,5 metriä ja paalujen väli 3,5-3,9 metriä.

3)                     Vironaltaan itäreunalla on paikkoja kylkikiinnityksellä useampaan riviin.  Kiinnittyä voi myös Vironaltaassa olevan ravintolalaivan kylkeen