Tapahtuma

Lastensairaala

PURJEHTIMALLA VOIT MYÖS AUTTAA – JATKUVAA TUKEA TALLINNAN LASTENSAIRAALALLE!

Tallinnan Lastensairaalan (Tallinna Lastehaigla) perusteellinen uudistaminen alkoi samaan aikaan kuin Helsinki-Tallinna Race 1993. Kilpailu on ollut tukemassa Lastensairaalaa vuodesta 1996 eli lähes koko kilpailun ajan. Jälleen tänäkin vuonna – Helsinki-Tallinna Racen tärkeä teema on edelleen: Purjehdi auttamaan! Helsinki-Tallinna Race on noussut hopeasponsorien luokkaan. Sairaala kiittää kaikkia purjehtijoita!

Korjattavaa ja uudistettavaa riittää aina sairaalassa, uusinvestoinnit ovat suurelta osin ulkopuolisten lahjoitusten varassa, sairaalan ylilääkäri Katrin Luts kertoo.

Tallinna Lastehaiglassa on 160 vuodepaikkaa ja se hoitaa vuosittain noin 11 000 pientä vuodepotilasta ja n. 3 000 päiväpotilasta.  Poliklinikalla saa hoitoa n. 170 000 lasta vuosittain. Pieniä potilaita hoitaa 125 lääkäriä ja 300 hoitajaa. Sairaala on korkeatasoinen ja ainoa lastensairaala Virossa.

Lastensairaalasta voit lukea lisätietoja englannin kielellä tukiyhdistyksen sivuilta: www.toetusfond.ee

Mikäli haluat tukea omalla tai yrityksesi lisäpanostuksella lastensairaalaa Helsinki-Tallinna Racen nimissä, voit ottaa yhteyttä: heltal [ ät ] koivusaarenpursiseura.fi